Kupite ulaznice

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

 

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) Belgrade Dance Fesival svoje potrošače koji ulaznice kupuju putem internet sajta www.belgradedancefestival.com.

 

O B A V E Š T A V A

- da se prodaja ulaznica putem internet sajta www.belgradedancefestival.com obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Beogradski festival igre – BFI (Belgrade Dance Festval – BDF),Strahinjića Bana 78a,Beograd – Stari Grad, matični broj: 17641441, PIB: 104242342.

- da ulazice koja se prodaje putem internet sajta www.belgradedancefestival.com poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom;

- da je prodajna cena ulaznica naznačena uz svaki artikal;

- da se usluga isporuke ulazinica isključivo obavlja putem dostave ulaznice na email adresu kupca.

- da se mogućnost kupovine ulaznica uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.belgradedancefestival.com.

- da potrošač ulaznice koju kupuje putem internet sajta www.belgradedancefestival.com može platiti istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu.

- da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene ulaznice;

- da u slučaju prijema ulaznice potrošač ustanovi da ulaznicu želi da zameni za drugu dostupnu ulaznicu, koja može biti veće, ili iste cenovne kategorije od predhodno poručene, potrošač može zameniti ulaznicu na način koji je definisan u sekciji Povrat robe i reklamacije.

- da u slučaju prijema ulaznice potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na raskid ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, na način koji je definisan za ulaznice kupljenu na sajtu, koji se može pronaći u sekciji Povrat robe i reklamacije.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Belgrade Dance Festival  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartici.

- da za ulaznice koja je poručena putem sajta potrošač ima pravo da uz račun/otpremnicu priloži reklamaciju, na način koji je definisan za ulaznice i može se pronaći u sekciji Povrat robe i reklamacije.  

 

Pravo na vraćanje ulaznica

Pravo na vraćanje ulaznica kupac ulaznice ima samo u sledećim slučajevima:

- otkazivanje događaja;

- odlaganje događaja na rok duži od 120 dana od dana planiranog održavanja događaja;

- u slučaju odlaganja događaja zbog nastupanja više sile koja traje duže od 180 dana od dana planiranog održavanja događaja;

U slučajevima navedenim u prethodnom stavu, ulaznica će biti stornirana, a novac vraćen kupcu na tekući račun ili preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja,

U slučaju povraćaja novca, kupcu će biti vraćen iznos cene ulaznice, bez servisnih troškova.

Viša sila

U slučaju da Organizator događaja nije u stanju da ispuni svoje obaveze zbog rata, pobune, terorističkih akata, štrajkova, nesreća, požara, blokade, poplave, odluke ili akcije epidemiološke vlasti, prirodne katastrofe, teškog poremećaja u snabdevanju energijom ili bilo čega drugog, iz razloga koji je van njegove moći i kontrole, Organizator neće biti odgovoran za gubitak ili štetu nastalu ovim događanjima. Ako je događaj otkazan ili odložen zbog gore navedenih okolnosti, Beogradski Festival Igre će o tome obavestiti kupce što je pre moguće putem veb sajta.

Za vreme trajanja više sile miruju obaveze ugovornih strana.

U slučaju da viša sila traje duže od 180 dana od planiranog dana održavanja događaja, kupac ulaznice ima pravo na vraćanje ulaznice i povraćaj novca.


Obaveza vraćanja novca u slučaju odlaganja događaja na rok duži od 120 dana od dana planiranog održavanja događaja


U slučaju odlaganja događaja na rok duži od 120 dana od dana planiranog održavanja događaja, organizator se obavezuje da izvršii povraćaj novca, i to iznos cene ulaznice, umanjen za sve eventualne dodatne troškove (troškovi dostave, usluge, itd.).

Organizator će izvršiti vraćanje novca kupcu na tekući račun kupca u roku od 60 dana od dana planiranog održavanja događaja i ukoliko je Kupac podneo zahtev za vraćanje novca.

Obaveza vraćanja novca u slučaju odlaganja događaja zbog više sile

U slučaju otkazivanja događaja ili odlaganja događaja zbog više sile Organizator se obavezuje da izvršii povraćaj novca, i to iznos cene ulaznice, umanjen za sve dodatne troškove (troškovi dostave, usluge, itd.) u roku od 240 dana od dana planiranog održavanja događaja (obaveze miruju u periodu od 180 dana od dana planiranog održavanja događaja u slučaju postojanja i trajanja više sile).

Organizator će izvršiti vraćanje novca kupcu na tekući račun kupca , i to u roku od 240 dana od dana planiranog održavanja događaja i ukoliko je Kupac podneo zahtev za vraćanje novca.

Zamena ulaznica da druge događaje

Pravo na zamenu ulaznica tako što ulaznicu za odloženi ili otkazani događaj menja za ulaznicu za drugi događaj iz ponude Beogradskog Festivala Igre kupac ulaznice ima samo u sledećim slučajevima:

- otkazivanje događaja;

- odlaganje događaja na rok duži od 120 dana od dana planiranog održavanja događaja;

Kupac prilikom zamene ulaznice ima obavezu da izvrši eventualnu doplatu cene ulaznice prema obračunu a zamena ulaznice se može izvršiti nakon uplate razlike u cene u celosti.

U slučaju da je cena ulaznice za drugi događaj niža od cene za otkazani ili odloženi događaj, Organizator će izvršiti vraćanje novca kupcu na tekući račun kupca u roku od 60 dana od dana planiranog održavanja događaja
 

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Belograde Dance Festivala (www.belgradedancefestival.com) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Beograde Dance Festival su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

BDF se zalaže za očuvanje principa privatnosti u prikupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima BDF:

•    Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.

•    Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.

•    Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.

•    Ograničava dostupnost vaših informacija.

•    Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

BDF veoma ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

 

Polisa zaštite privatnosti BDF-a

Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje u Web prodavnici www.belgradedancefestival.com i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane BDF-a. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi.

 

Tipovi obaveštenja korisnicima

•    Oglasi

•    Lifleti

•    Newsletteri

•    Poštanska pisma

•    Katalozi

•    Telefonski pozivi

 

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje BDF može prikupljati su:

•    Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)

•    Informacije za naplatu i isporuku (broj kreditne kartice, email adresa za isporuku)

•    Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)

 

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

•    pri kupovini proizvoda

•    učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima

•    uspostavljanjem kontakta preko Web stranica

•    učestvovanjem u drugim aktivnostima BDF-a

 

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

•    popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama

•    obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa

•    organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja

•    ponuda novih proizvoda i servisa

•    poboljšanje efektivnosti naše Web stranice, marketinških aktivnosti, servisa i ponude

•    sprovođenje istraživanja i analiza

•    slanje informacija u marketinške svrhe

•    obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

 

Prikupljanje informacije o drugim osobama ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili preko nekih drugih opcija.

 

Prosleđivanje ličnih informacija

BDF ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

BDF može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su banka ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

•    ispunjavanje korisničkih porudžbina

•    slanje marketinških obaveštenja

•    sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita

•    slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka

•    procesiranje plaćanja putem kreditnih kartica

Treća lica, sa kojima BDF ima ugovor su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

BDF će eventualno biti prinuđena da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. BDF može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

 

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Bilo da kupujete putem Interneta ili u našim prodavnicama, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.

BDF ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice www.belgradedancefestival.com koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

 

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da znamo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranice BDF-a koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

 

Sakupljanje informacija o deci

BDF neće svesno ili namerno prikupljati lične podatke  putem Interneta od dece koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

Kontakt podaci

 

Beogradski festival igre (BFI) – Beograde Dance Festival (BDF)

Adresa: Strahinjića Bana 78a, Beograd – Stari Grad

E-mail: protocol@belgradedancefestival.com

Telefon: +381 011 324 74 94

PIB: 104242342

Matični broj:  17641441

Tekući račun: 160-525323-66

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Program

Kupite ulaznice